26 Haziran 2013 Çarşamba

Unutulmaz Bir Tatile Hazır Olun

İstiklal Caddesi üzerinde gezerken çok sayıda tarihi binaya rastlamak mümkün. Bunlardan bazıları: Beyoğlu Anadolu Lisesi, Suriye Pasajı,Terkos Çıkmazı, Surp Yerrortutyun Ermeni Katolik Kilisesi, Odakule, Kallavi Çıkmazı, Panayia Rum Ortodoks Kilisesi, Saint Antoine Kilisesi, Elhamra Sineması, Aznavur Pasajı, Hacopulo Pasajı, Birleşik Krallık Büyükelçiliği binası, Galatasaray Lisesi, Cezayir Sokağı, Galatasaray Müzesi, Çiçek Pasajı, Krepen Pasajı, Halep Pasajı, Mısır Apartmanı, Yeşilçam Sokağı, İnci Pastanesi, Emek Sineması, Anadolu Pasajı, Ağa Camii, Alkazar Sineması, Abdullah Efendi Lokantası, Ayia Trias Kilisesi, Surp Voskeperan Ermeni Katolik Kilisesi, Fransa Başkonsolosluğu, Taksim Cumhuriyet Anıtı’dır.

Taksim Suit


Yeni evliyseniz ve balayınızı İstanbul’da geçirmek istiyorsanız Three Apples Taksim Suit tam size göre. Eşsiz anlar yaşayacağınız bu balayını unutamayacaksınız. Three Apples Taksim Suit ile odanızdan çıkmak istemeyeceksiniz. Konforuyla sizi kendisine hayran bırakacak Three Apples Taksim Suit ile hayatın tadını çıkarmaya hazır olun. Bir başka seçenek ise Three Apples Residence Taksim.  Residence Taksim ile bütün bildiklerinizi unutacaksınız. Daha önce yaşamadığınız bir deneyim yaşayacaksınız. Taksim Residence İstanbul’un en kıymetli yeri Beyoğlu’nda yer alıyor. Tüm İstanbulluların ziyaret etmek için kilometrelerce yol katettiği Taksim’de, sizler Three Apples Taksim Suit’de konaklayarak ayrıcalık elde edeceksiniz.

Residence Taksim


Elmadağ otelleri sizi de cezbedecek. Three Apples Elmadağ Residence ile hayatınızın tatilini yaşayacaksınız. Eşinize dostunuza tavsiye edeceğiniz bir deneyim yaşayacaksınız. Three Apples masallardan ilham alarak size masal gibi bir tatil sunuyor. Three Apples Elmadağ Residence konforunu yaşamaktan memnuniyet duyacaksınız.Tarihi mekanlar içerisinde turistik gezilere katılarak, rehberler eşliğinde İstanbul’un tarihini dinleyebilirsiniz. Fotoğraf makinenizi elinizden düşüremeyeceğinize eminim. Çektiğiniz fotoğrafları sosyal medyada yayınlayarak tüm sevdiklerinizle bu unutulmaz anları paylaşmaya ne dersiniz? Kendinizi Three Apples’a bırakın ve gerisini düşünmeyin. Efsane bir tatilin singallerini hissediyorsunuzdur.
Elmadağ otelleri arasından size en uygun olanı elbette Three Apples Elmadağ Residence. Misafirperver çalışanları ve işinde uzman kadrosu ile kendinizi özel hissedeceksiniz. Özel anlar yaşayıp, bu unutulmaz tatilin hiç bitmemesini dileyeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder