21 Haziran 2013 Cuma

Ev Dekorasyonu Ve Ucuz Mobilya



Ucuz Mobilya


Ev dekorasyonunda mobilyaların birbiri ile uyumu ve evin şekline göre konumları en çok dikkat edilmesi gereken unsurlardır. Mobilyaların duvarlarla, birbirleri ile yakalayacakları uyumdur dekorasyon yaratabilmek. Ancak bütün bunlara dikkat ederek, tüm bu istekleri karşılayacak mobilya bulmak o  kadar da kolay olmayabilir. Yada bu çok pahalıya patlayabilir.

Ev dekorasyonunda en çok dikkat edilmesi gereken, mobilyaların uyumu, tarzınıza yakışır ve ergonomik oluşu gibi şeylerin yanında mobilya fiyatlarıdır. Evinizi dekore ederken öncelikle bir fiyat araştırması yapmalısınızdır ve evinizin ekonomisine göre hareket etmelisiniz. Kanepenin yarısını almak olmaz tabi…
Ucuz ama oldukça şık mobilyalar dururken boşa para harcamaya da gerek yok zaten. Ancak, ucuz mobilya almaya odaklanıp, bu sefer insanlar ikinci el eşyalara odaklanıyor. Aslında buna gerek olmadan, yani, kullanılmış, en ufak hasarı olmayan eşyalar da elde edilinebilir.

Özellikle öğrenci evleri döşenirken ikinci el eşyalar aranıyor ve alınıyor. Bu da yanında birçok sorun getirebiliyor. Bir aksaklığı olduğunda bunu bilerek almış olacaksınız ve herhangi bir değişim şansınız olmayacaktır. Ucuz diye aldığınız mobilya ne kadar temiz olursa olsun, sonradan fark edebileceğiniz aksaklıklar ile size daha pahalıya patlayabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder