31 Temmuz 2013 Çarşamba

Taksim Suit ile Bambaşka Bir Tatil

"Yaz aylarının gelmesi ile tatil sezonu açıldı. İstanbul tarihi bir şehir olması sebebiyle turistlerin dikkatini çeken önemli bir şehirdir. Bu şehre yaz aylarında yoğun bir şekilde akın eden turistler kalacak yer bulmakta zaman zaman zorluklar yaşarlar. Bu zorlukları aşmanın en kolay yolu erken rezervasyon yaptırmaktır. Rezerve edilen odalar başka bir müşteriye satılamaz. Three Apples Residence Taksim size sorunsuz bir tatil sunuyor. İstanbul’un en merkezi yeri olan Taksim gece hayatının kalbidir. İstiklal Caddesi eğlence severlerin vazgeçilmez yeridir. Yüzlerce mekanın buluduğu İstiklal Caddesi sizi eğlenceye doyuracaktır. Residence Taksim’de konaklayarak bu eğlenceyi yaşamak sizi büyük bir kolaylık sağlayacak. Gece eğlence bittiğinde Three Apples Recidence Taksim’e ulaşım sorunu yaşamayacaksınız. Saat kaç olursa olsun güvenli bir biçimde Residence Taksim’e ulaşabileceksiniz.

Residence Taksim


Beyoğlu’nun Elmadağ bölgesinde çok sayıda otel görmek mümkün. Ancak tercihinizi yaparken Three Apples Apart Otel Taksim’i seçerek en konforlu konaklamaya sahip olabilirsiniz. Apart Otel Taksim sizin rahat etmeniz için tasarlandı. Alışverişten döndüğünüzde ılık bir duş alıp ortopedik yatağınıza uzanıp günün değerlendirmesini yapmak için Three Apples Apart Otel Taksim’i seçmelisiniz.

Taksim Suit


Taksim Suit ile kendinizi evinizde hissediceksiniz. Evinizin konforunu Taksim Suit ile İstanbul’da yaşayabilirsiniz. Sokak müzisyenlerinin İstiklal Caddesi’nde yaptıkları müzikler sizin de kanınızı kaynatacak. Kendinizi bir masal ülkesinde yaşıyor gibi hissedeceksiniz. Otelde konaklamak genellikle sıkıcıdır. Ama Taksim Suit ile İstanbul’dan hiç gitmek istemeyeceksiniz. Sıkılmadan, keyifle tatilinizi yapacaksınız.
İstanbul öyle bir şehirdir ki hızına yetişmek için bocalarsınız. Sonra bu hıza yetişmekten vazgeçip kendinizi İstanbul’a bırakırsınız. Bu bir çeşit teslim oluştur. Teslim olduktan sonra her anın tadını daha iyi çıkarırsınız. Hayatın kalbinin sokakta attığını bilirsiniz. Kendinizi aidiyet duygularından sıyrılmış ve bütünüyle özgür hissedersiniz. Bir fırtına gibidir İstanbul, eser ve durulur. Çok ani değişikliklerle karşılaşmak da mümkündür. Her an her şeye hazır olun. Sürprizlerle dolu bu şehir sizi de kendisine hayran bırakacak."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder