12 Eylül 2013 Perşembe

Uygun Klimalar

Sıcak havaların en büyük kurtarıcısı bu yaz da klimalar oldu. Özellikle bizim gibi çalışıp da tatile çok kısa süre çıkabilen insanların en büyük dayanağı klima modelleri oldu. Yaz sıcağında ofislere tıkılmanın en güzel yanı klimalardı belki de fakat klimaların pek çok hastalığa sebep olduğunu da unutmamak lazım. Çok uzun süre klima altında kalmaktan boynum tutuldu mesela.



Doktor bir süre klima kullanmamı yasakladı. Boyun tutulması klimanın çok da kötü olmayan yan etkilerinden bir tanesidir. Klima zaatüresi gibi çok daha ciddi sonuçlara yol açabilen zararları da mevcut klimaların. Fakat her şeye rağmen gelişen teknoloji sayesinde klimalar giderek daha sağlıklı bir hale geliyor. A enerji sınıfı, iyonizerli sağlıklı klima modellerini Evidea online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz. Uygun klima fiyatları ile dikkat çeken Evidea, hem klaiteli hem de uygun klima modellerini sizler ile buluşturuyor.



Evidea'da bulabileceğiniz klima modellerini dilediğiniz saatte, dilediğiniz yerden dilediğiniz yere sipariş edebilirsiniz. Ürünler yedi iş günü içerisinde kapınıza kadar geliyor. 2 yıl garantisi bulunan son model, şık ve uygun fiyatlı klima modellerine Evidea ayrıcalığı ile sahip olabilirsiniz. Klimalarınızın bakımını mutlaka düzenli olarak yaptırın. Klima mikrobu ve çeşitli hastalıklardan bu şekilde korunabilirsiniz. Klimanızın sıcaklığının ya da soğukluğunu dışarıda bulunan havadan çok değişik olmaması gerekir. Bu konuya özen göstermeniz gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder